om bjørn heidenstrøm

Foredragsholder og visjonær

Bjørn Heidenstrøm er mannen som opplevde store oppturer på fotballbanen, og fortsatte med å overvinne en hel rekke utfordringer.

Den tidligere fotballspilleren Bjørn Heidenstrøm, da under tilnavnet Heiden, ble født i Porsgrunn i 1968. Her vokste han opp med foreldre og en aktiv søskenflokk. Han fikk fort interesse for idrett og kultur, og fotballen stod hans hjerte aller nærmest. Han spilte på aldersbestemte lag i Herøya IF, og hadde senere sin storhetstid på banen med klubber som Lillestrøm SK, Sogndal og Leyton Orient.

Etter endt karriere har han nå tatt oppgaven med å få Vålerenga opp der de hører hjemme. I dette arbeidet kommer erfaringene hans godt med. Ikke bare som leder, men også som motivator og visjonær. Spesielt reisene hans til Afrika og Svartehavet har vekket mye oppsikt, og har virkelig vist frem Heidenstrøms stå-på-vilje og styrke. Her gikk han inn for en skikkelig utfordring og syklet faktisk til Afrika. Til Svartehavet kom han seg med stående padling fra Sveits og fikk med seg en verdensrekord i samme slengen.

Et foredrag med Bjørn Heidenstrøm tar deg med inn i en virvelvind av nettverksbygging, lederteknikk og arbeidskultur. Grunnet hans vellykkede suksesser i næringslivet er han i dag blitt en mogul innen bedriftsbygging. Han tar opp tema som digitalisering, salg, kunderelasjon og kommunikasjon, og innenfor alle disse kan han benytte seg av sine tidligere erfaringer. Heidenstrøm ønsker at du også skal kunne oppnå suksess i næringslivet og stiller alle sine erfaringer og hjelpemidler til disposisjon. Tidligere kunder har sagt at foredragene hans var både relevante og engasjerende, i tillegg til å være enkelt å forstå selv med komplekse tema.


kontakt bjørn heidenstrøm

Mange bedrifter har mye på plass, og mangler bare det lille ekstra for å lykkes. Bjørn Heidenstrøm har opplevd næringslivet fra alle vinkler og har jobbet seg oppover i hierarkiet flere ganger. Ved å la Bjørn hjelpe og inspirere de ansatte, kan han gi deg akkurat det din bedrift trenger for å lykkes.